BlackBerry® Management Center HesabınıSilme
BlackBerry® Management Center hesabınızı sildiğinizde, tüm kullanıcılar ve yöneticiler BlackBerry Management Center servisinden kaldırılır. Sildikten sonra BlackBerry Management Center hesabını bir daha geri yükleyemezsiniz.

BlackBerry Management Center hesabınızı sildiğinizde, BlackBerry Management Center yönetim web sitesindeki oturumunuzu kapatır.

Web sayfasının en üst kısmındaki Hesabı Yönet öğesini tıklatın.
BlackBerry Management Center Hesabını Sil’i tıklatın.
Aşağıdaki işlemlerden birini yapın:
Hesaba ait Güvenlik Parolası’nı girin.
Güvenlik parolasını unuttunuz mu? öğesini tıklatın. BlackBerry Management Center yeni bir parola oluşturur ve BlackBerry Management Center hesabına ait e-posta adreslerine gönderir. Değişikliği tamamlamak için BlackBerry Management Center hesabının yeni güvenlik parolasını girmeniz gerekir.
Hesabınızı silmenin sonuçlarını okuyup anladığınızı gösteren onay kutularını işaretleyin.
Hesabı Sil’i tıklatın. Tamam’ı tıklatın.

admin

admin

Manisa Turgutlu dan dunyaya..:)) Bu site üyelik iptalleri hakkında size kısa yollar gosteren bir sitedır..

Leave a Response