Web tarayıcısını açın ve http://account.nokia.com adresine gidin.
Nokia hesabınızda oturum açın.
Oturum açıldığında, Hesabı sonlandır’ı seçin.
Parolanızı girin ve Hesabı sonlandır’ı tıklatın.

Tüm Nokia hesaplarınız sistemden silinecektir. Tüm dosyalarınız sistemden silinecek ve geri yüklenemeyecektir. Hesabınız sonlandırıldığında, Nokia kullanıcı adınız sistemde en az 6 ay boyunca kilitli olacak ve bu kullanıcı adıyla kimse kaydolamayacaktır. Nokia hesabının sonlandırılması, geri alınamayan bir işlemdir. Lütfen hesabı yalnızca sahibinin silebileceğini unutmayın. Nokia, kullanıcı hesaplarını silemez.

Tags:
admin

admin

Manisa Turgutlu dan dunyaya..:)) Bu site üyelik iptalleri hakkında size kısa yollar gosteren bir sitedır..

Leave a Response