Posts tagged "Hesap Silme"

iqelite.com Hesap Silme ,Üyelik İptali

iqelite.com Hesap Silme ,Üyelik İptali
Hesabımı nasıl kapatabilirim?

Hesabınızı kapatmak için, ekranın sağ üst köşesindeki “Profil” butonuna tıklayarak hesap ayarlarınıza gidin. Oradan, sekme çubuğundaki “Hesap Düzenle” butonuna tıklayınız. Sol alt tarafta, “Hesabı Kapat” bağlantısını göreceksiniz. Kararınızı onayladığınız zaman hesabınız derhal kapatılır.

Be the first to comment - What do you think?
Posted by admin - 3 Mart 2014 at 00:55

Categories: Arkadaşlık   Tags: , ,

turkevlilik.com üyelik iptali

turkevlilik.com üyelik iptali,Hesap silme

Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim ?
Üye girişinizi gerçekleştirdikten sonra,”Ayarlar” bölümünden üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.

 

Be the first to comment - What do you think?
Posted by admin - 20 Şubat 2014 at 22:59

Categories: Arkadaşlık   Tags: , ,

Line Uygulaması Hesap Silme,Üyelik İptali

Line Uygulaması Hesap Silme,Üyelik İptali,İphone da Line Hesabı Nasıl Silinir

Ayarlar > Profil > En alt Kısımda Hesabı Sil veya  ( Delete Account ) > Butonuna tıklayıp Tamam diyoruz ve hesabımız silinmiş oluyor.
Videolu Anlatım

1 comment - What do you think?
Posted by admin - 10 Şubat 2014 at 10:56

Categories: Sosyal Paylaşım   Tags: ,

Picasa Hesap Silme,Üyelik iptali

Picasa Hesap Silme,Üyelik iptali

Tüm Google Hesabınızı silmeden ve bu şekilde Gmail veya Takvim gibi diğer Google ürünlerine erişimi

kesmeden Picasa Web Albümleri için Google Hesabınızı silemezsiniz. Bununla birlikte, tüm albümlerinizi silerek Picasa Web Albümleri için Google Hesabınızdaki tüm içeriği kaldırabilirsiniz:

http://picasaweb.google.com.tr adresinde Google Hesabı kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak Picasa Web Albümleri’nde oturum açın.
Silmek istediğiniz albümü seçin.
Fotoğraflarınızın üstündeki İşlemler menüsünden Albümü sil’i seçin.
Albümü silmek istediğinizi doğrulamak için Tamam’ı tıklayın.
Hesabınızdan silmek istediğiniz her bir albüm için bu adımları tekrarlayın.

Be the first to comment - What do you think?
Posted by admin - 6 Şubat 2014 at 16:54

Categories: Sosyal Paylaşım   Tags: , ,

BlackBerry Management Center Hesabınızı Silme

BlackBerry® Management Center Hesabınızı Silme
BlackBerry® Management Center hesabınızı sildiğinizde, tüm kullanıcılar ve yöneticiler BlackBerry Management Center servisinden kaldırılır. Sildikten sonra BlackBerry Management Center hesabını bir daha geri yükleyemezsiniz.

BlackBerry Management Center hesabınızı sildiğinizde, BlackBerry Management Center yönetim web sitesindeki oturumunuzu kapatır.

Web sayfasının en üst kısmındaki Hesabı Yönet öğesini tıklatın.
BlackBerry Management Center Hesabını Sil’i tıklatın.
Aşağıdaki işlemlerden birini yapın:
Hesaba ait Güvenlik Parolası’nı girin.
Güvenlik parolasını unuttunuz mu? öğesini tıklatın. BlackBerry Management Center yeni bir parola oluşturur ve BlackBerry Management Center hesabına ait e-posta adreslerine gönderir. Değişikliği tamamlamak için BlackBerry Management Center hesabının yeni güvenlik parolasını girmeniz gerekir.
Hesabınızı silmenin sonuçlarını okuyup anladığınızı gösteren onay kutularını işaretleyin.
Hesabı Sil’i tıklatın. Tamam’ı tıklatın.

Be the first to comment - What do you think?
Posted by admin - 6 Şubat 2014 at 14:08

Categories: Telefon   Tags: ,

« Önceki SayfaSonraki Sayfa »

You might also likeclose